Diensten

Onderhoud - Renovatie - Verbouw - Nieuwbouw
onze-diensten-verbouw

ONZE DIENSTEN

Goed en degelijk timmerwerk met een persoonlijke en klantgerichte service, daar staat Timmerbedrijf Zaanse Glorie voor.

Timmerbedrijf Zaanse Glorie levert zowel aan particulieren voor onderhoud-, renovatie- en nieuwbouwklussen als ook aan zakelijke opdrachtgevers. Het timmerbedrijf heeft alle benodigde apparatuur in eigen huis. Door de opdracht geheel in eigen hand te houden kan snel met de opdrachtgever geschakeld worden.

Met traditioneel handwerk, alsook het gebruik van moderne machines en een eigen werkplaats wordt de kwaliteit geleverd die ook verwacht mag worden. Deuren, kozijnen, poorten en overige worden in de werkplaats op maat gemaakt. Na eventuele beglazing wordt alles toegerust met het beste inbraakwerend hang- en sluitwerk. Bovendien wordt er natuurlijk altijd gewerkt met duurzaam, gecertificeerd hout.

TIMMERBEDRIJF

Wij verzorgen uw afbouw en timmerwerk in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan dakkapellen, kozijnen vervangen of repareren, het bouwen van een kamer-en-suite, het betimmeren en in timmeren van interieur, het plaatsen van wanden en muren, de verbouw of de restauratie van uw woning of bedrijfspand. U kunt terecht bij ons voor moderne en strakke oplossingen, maar wij hebben ons ook gespecialiseerd in authentieke bouw en afbouw.

timmerbedrijf
badkamers

BADKAMERS

Wij kunnen uw volledige badkamer en toilet verbouwing realiseren. Van compleet strippen van de ruimte, naar stucwerk, leidingwerk, electra voorziening en tegelwerk tot en met af montage sanitair! Ook uw uitbreiding of verplaatsing van uw badkamer met een naastgelegen ruimte is mogelijk! Wij kunnen u ook helpen met de keuze van tegels en sanitair.

KOZIJNEN

Wij voorzien in alle soorten kozijnen in elke gewenste vorm, afmeting, houtsoort en voorbehandeling voor binnen en/of buiten. Bij renovatie worden alle kozijnen door ons op maat ingemeten en gemaakt, deze kozijnen kunnen door ons vakkundig geplaatst en afgewerkt worden, en van glas te worden voorzien. Ook is het zo dat ramen en kozijnen vaak volledig afgemonteerd worden in de timmerfabriek en dus reeds voorzien zijn van verf en beglazing. Dit voorkomt beschadiging tijdens het inzetten en verdere renovatiewerkzaamheden in het huis.

kozijnen
deuren-terras

DEUREN (TERRAS)

Wij maken voor u elke gewenste deur, in elke vorm en in elke gewenste maat. Te denken valt aan standaard deuren, luxe uitgevoerde en bewerkte deuren, salondeuren, schuifdeuren, terrasdruen enzovoort. Deze deuren kunnen met elk gewenst hang- en sluitwerk geleverd worden, waaronder ook politiekeurmerk SKG*** (3-sterren). Eventueel met glas en geschilderd (lak of grondverf). Al deze deuren kunnen voor u vakkundig door ons ingehangen worden. Eventuele bestaande deur-kozijnen kunnen daarbij door ons aangepast worden.

INTERIEUR (SCHEEPS)

Marcel den Boer heeft tussen 1986 en 1990 meegebouwd aan het interieur en exterieur van het Speigelretourschip De Amsterdam In 1985 begon de bouw van een kopie van de Amsterdam. Ruim 400 vrijwilligers werkten eraan mee. Sinds 1991 ligt het schip afgemeerd bij Het Scheepvaartmuseum. Dit schip is een exacte kopie van het beroemde VOC-schip dat in 1749 al op zijn eerste reis verging. De Amsterdam is een van de pronkstukken van Het Scheepvaartmuseum.

interieur-scheeps
algemeen-maatwerk

ALGEMEEN MAATWERK

Onder maatwerk verstaan wij bij Timmerbedrijf Zaanse Glorie; ALLES WAT U WENST! Of het nu een kast is voor in uw huisinterieur, een slaapkamer of een complete winkelinrichting. Alles word in door ons in eigen huis vervaardigd. Bijvoorbeeld kasten, die in elke gewenste vorm, met elk gewenst materiaal en elke gewenste afmeting kunnen worden vervaardigd. Ook voor ieder gewenst interieur, van ieder gewenst materiaal is Timmerbedrijf Zaanse Glorie uw perfecte leverancier. Verder leveren wij trappen op maat . Deze worden op locatie ingemeten, in onze werkplaats gefabriceerd met behulp van ieder gewenste houtvorm en vervolgens bij u geplaatst.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

WhatsApp / SMS : 06 242 62 702
Email : info@zaanseglorie.nl